Zwakke start nekt DOS-WK

DOS-WK uit Enschede trad zaterdag aan in Apeldoorn tegen de gelijknamige koploper. In de beginfase hadden de Enschedeërs moeite om tot scoren te komen, terwijl de tegenpartij langzaam een voorsprong opbouwde. De 4 à 5 doelpunten achterstand was voor de ploeg van coach Patrick Hage net iets te veel. Een enkele keer kwam men terug tot 2 doelpunten, maar telkens wist Apeldoorn de marge weer verder te vergrootten. Met de rust was de stand 11-8.

Na de spelhervatting waren er verschillende mogelijkheden voor DOS-WK. Halverwege de 2e helft liep het bij de Apeldoorners ook niet meer zo goed, maar de Tukkers verzuimden om op die momenten het spel naar zich toe te trekken. De eindstand werd uiteindelijk 16-13 voor KV Apeldoorn.

Met de huidige marge van 5 punten kan KV Apeldoorn het kampioenschap niet meer mislopen. Komende zaterdag speelt DOS-WK om 17:20 uur in de Diekmanhal de derby tegen EKC Nääs.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer