Mariënberg en Hellendoorn delen de punten

Na afloop waren de bezoekers uit Hellendoorn en gastheer Mariënberg het snel met elkaar eens. De uiteindelijke puntendeling tussen de Westerparkbewoners en Voetbalvereniging Hellendoorn gaven de verhoudingen binnen het veld uitstekend weer.

En toch waren er kansen voor beide teams om de volle winst te pakken. Zo had Vinnie de Vries niet door dat hij alle tijd van de wereld had en strandde in het zicht van de haven. Erjan Lamberink schoot te gehaast over en invaller Patrick Willems had misschien door moeten lopen waar hij koos voor een te hoge lob. Even daar voor kwam hij een dikke teenlengte te kort om het leder tegen de touwen te werken.

Maar ook Hellendoorn zal zeggen dat zij ook enkele mogelijkheden onbenut lieten en good-old Chris Regeling liet trouwens ook een paar keer zien het keepen nog niet te zijn verleerd.

Mariënberg begon weer eens gehavend aan een duel. Twee vakantie vierende spelers, doelman Thijs Altena en spits André Plaggenmars, en een handvol aan geblesseerden ontbraken.

De ploeg van trainer Edwin Duim werd na twee minuten ook nog eens flink in het zadel geholpen door de arbiter van dienst. Hij beoordeelde een handsbal in de zestien als opzettelijk en aanvoerder Stephan Lamers faalde niet en schoot feilloos de 0-1 binnen. Mariënberg ging op zoek naar de gelijkmaker en die kwam toch nog kort voor rust.

Patrick Drenthen haalde na veertig minuten voetballen eens uit, schoot warempel uit zijn voetbalslof. Onderweg werd het leder door een speler van Hellendoorn zodanig van richting veranderd dat de doelman van Hellendoorn ook zijn meerdere moest erkennen en de gelijkmaker knarsend toestond. 1-1. Met deze stand werd er tevens gerust. Na de thee kwamen er geen doelpunten meer bij.