Waterpoloërs OZ&PC verliezen nipt van koploper de Zaan

De waterpoloheren van OZ&PC Oldenzaal hebben niet voor een stunt kunnen zorgen, en verloren van koploper ZV de Zaan. De wedstrijd eindigde in een 9-8 overwinning voor het team uit Zaandam. OZ&PC kwam op een achterstand, maar vocht terug en sloot het eerste kwart af met een gelijke stand van 1-1. In het tweede kwart nam OZ&PC een voorsprong van twee doelpunten. Het derde part boog de Zaan een achterstand om in een voorsprong, maar de Oldenzaalers wisten snel weer de leiding te nemen. In de laatste periode kon OZ&PC het gat van twee doelpunten niet vast houden en zag de Zaan twee keer op gelijke hoogte komen en er uiteindelijk met de winst van door gaan.

Periode standen: 1-1, 1-2, 3-3, 4-2. Doelpunten OZ&PC: Joey ten Doeschot 2x, Maik Slot 2x, Danny Stegehuis, Dennie Slot, Mike van Puffelen en Rens van Amelsvoort allen 1x.

Foto archief: Herman Zandhuis