Jolly Jumpers doet goede zaken richting Final Four

Zondag stond voor Jolly Jumpers de wedstrijd tegen Cangeroes in Utrecht op de planning. Het was een belangrijke wedstrijd richting de Final Four, aangezien Cangeroes vierde staat in de competitie en nog ongeslagen was na de winterstop. Het eerste kwart begon fel van beide kanten. Het ging gelijk op waardoor we het tweede kwart in gingen met de stand van 18-18. De dames uit Tubbergen zetten nog een tandje bij, wat resulteerde in mooie scores en goede stops in de defense. Hierdoor wisten ze een kleine voorsprong te pakken. De stand in de rust was 30-39.

Jolly Jumpers kwam na rust scherp uit de startblokken en maakte een flinke run. Cangeroes kwam niet mee in het snelle tempo van de dames in het rood. De stand na het derde kwart was 36-63. Gelukkig wist Jolly Jumpers deze goede lijn door te trekken tot het einde van de wedstrijd. Helaas werd de wedstrijd niet mooi afgesloten in verband met een vervelende blessure bij de tegenpartij. Desondanks keren de dames met een goed gevoel en de punten op zak terug naar Tubbergen. Eindstand 44-72.

De volgende wedstrijd is op 7 april om 19.00 uur in de Burgermeester Verdegaalhal in Tubbergen.

Stockfoto: Jaap Gönning