SV Vasse verliest onnodig bij Zenderen Vooruit

Vasse heeft zichzelf geen goede dienst bewezen door uit met 3-2 te verliezen van nummer 12, Zenderen Vooruit.Vasse begon voortvarend aan de wedstrijd en drukte Zenderen terug op de eigen helft. Na 15 minuten spelen resulteerde dit in de 0-1. Stefan Weersink sneed een vrije trap vanaf de zijkant goed aan. De bal werd door iedereen gemist en viel in de verre hoek binnen.
Enkele minuten later was het weer Stefan Weersink die het doel vond. Uit een indraaiende corner verschalkte hij de grabbelende keeper van Zenderen. De trainer van Zenderen greep in en voerde een dubbele wissel door. Hierna pakte Zenderen de draad op en kon net voor rust de 1-2 aantekenen.

De tweede helft kon Vasse niet meer brengen wat het in het eerste half uur wel kon. Zenderen rook bloed, ging opportunistischer spelen en na 60 minuten trok Zenderen de stand weer gelijk. Een voorzet viel bij de tweede paal en werd binnengekopt door de rechtsbuiten. Vasse was niet meer bij machte om Zenderen terug te drukken, dit resulteerde in een rommelige wedstrijd. In de 75e minuut werd een lange bal van de keeper verkeerd ingezet door de achterhoede van de Vassenaren, de bal viel plots voor de voeten van de spits van Zenderen en hij schoof de 3-2 binnen. Vasse probeerde de gelijkmaker nog te forceren maar kon geen vuist meer maken.

De voor 1e paasdag geprogrammeerde thuiswedstrijd tegen De Tubanters is in onderling overleg verplaatst naar Paaszaterdag 31 maart, aanvang 18.30 uur. Het betreft dan de returnwedstrijd van 19 november die destijds met opvallend gemak met een 0-4 overwinning werd afgesloten. Inmiddels is de traditierijke tegenstander vanaf die wedstrijd nog ongeslagen gebleven in competitieduels, zodat er van onderschatting geen enkele sprake kan zijn.