AJc’96 bouwt verder aan toekomst

Opnieuw beleefde AJc’96 een veelbelovende avond waarbij ze met commissies en leden praatte over de toekomst. Na een eerdere sessie waarin men op zoek ging naar de gemene delers, zowel positief als voor verbetering vatbaar, werd dinsdagavond jl. een vervolg aan de eerste avond gegeven. Concreet betekende het dat ze het positieve nog beter probeerde te maken maar zich vooral concentreerde op verbeteringen. In aparte werkgroepjes werden onderwerpen besproken en acties bedacht. Concrete acties voor de korte- en lange termijn.

In een volgende sessie, op 17 april (aanvang 19:30 uur), worden deze ideeën meegenomen naar de bewuste commissies en worden acties verder uitgewerkt. Ook op deze avond is iedereen die een positieve en actieve bijdrage wil leveren weer van harte welkom.

Voorzitter Robert de Vries: “het doet ons als hoofdbestuur echt heel veel deugd dat deze mensen zo betrokken zijn bij de club. We hebben best een aantal avonden werk gehad om vast te stellen hoe we dit proces gingen aanvliegen en natuurlijk ook voor een voedingsbodem gezorgd. AJc’96 is de club waar plezier, ontwikkeling en prestatie samenkomen in een veilig sportklimaat. Dat is onze identiteit, de club die we willen zijn. En die woorden staan continu op het netvlies bij dit soort bijeenkomsten. Want verbeterpunten noemen is niet het meest moeilijke om te doen, concrete plannen bedenken en uitwerken is lastiger. Maar als we dat samen doen, want dat hoort bij AJc’96, gaan we voorwaarts. En daarom is het ook belangrijk dat we steeds blijven voldoen aan de kernwaarden die we hebben geformuleerd en die in deze mooie zin tot uiting komen”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer