Dames Apollo 8 winnen ook hun veertiende wedstrijd op rij

Na een gedwongen competitierust van vier weken hebben de dames van Apollo 8 de draag weer opgepakt. Dit keer moest de ploeg uit Borne op bezoek bij Orion in Doetinchem. De eerste set ging zowel in het begin als in het middengedeelte gelijk op, maar daarna waren het toch de gasten die het initiatief namen en nipt deze set met 23-25 naar zich toe wisten te trekken.

De tweede set werd gestart kin de basisopstelling en dat wierp direct al vruchten af. Via 5-8, 9-16, 14-21 en 20-25 ging ook deze set verdiend naar de ploeg die daar het meeste aanspraak op kon maken. Apollo 8 begon de derfde set flitsend en kwam al snel op een 1-8 voorsprong. Met de tussenstanden van 9-16 en 12-21 werd ook deze na iets meer dan een uur spelen met 18-25 een prooi voor de lijstaanvoerder.

Foto’s: R. van ’t Rood

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer