Dames DSVD op weg naar het kampioenschap UPDATE

In een goed gevulde sporthal begonnen de dames aan de wedstrijd , de wedstrijd was al snel bekeken want met de rust stond het al 20-9. Er werd een leuke wedstrijd gespeeld waar net de 40 niet aangetikt werd dat is jammer want degene die het 40ste doelpunt maakt moet er een rondje borrels in doen. Uiteindelijk werd het 39-17. De concurrent ZAP speelt vanmiddag de wedstrijd tegen de nr 3 Quintus, mocht zap verliezen dan zijn de dames van DSVD kampioen en gaan ze zich opmaken voor de eredivisie, ze gaan dit met z’n allen vanmiddag beleven in de kantine van DSVD.

En dat kunnen de dames, want ZAP verloor thuis met 28-32 van Quintus waardoor promotie een feit is en Twente, naast Borhave, volgend seizoen met twee teams in de eredivisie vertegenwoordigt is.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer