Dames Het Ravijn pakken punt; heren verliezen

De dames van Het Ravijn hebben zaterdagavond in het eigen bad een punt behaald tegen ZVL uit Leiden. De puntendeling kwam in de laatste seconde tot stand door een doelpunt van Yasemin Smit (foto). De eerste periode ging gelijk op, 4-4, maar in de tweede sloegen de gasten een gaatje van twee punten, 1-3.

Na rust kwam de thuisclub goed uit de startblokken en wonnen de derde set met 3-0. In de vierde set nam ZVL het heft weer over en stond kort voor tijd op een 9-10 voorsprong. Met een alles of niets poging schoot Smit haar ploeg naast die van ZVL.

De heren waren deze avond minder succesvol. Ook in eigen bad verloor Het Ravijn met 9-11 van GZC Donk. De thuisclub keek al snel tegen een 0-2 achterstand maar in de laatste periode kwam de thuisclub bij 8-8 toch weer langszij. In de slotfase bleken de gasten echter over de langste adem te beschikken en trokken met 9-11 aan het langste eind.

Foto archief: sportfoto-oost