Dames Losser winnen ruim van Het Ravijn 3

De waterpolodames van Losser hebben afgelopen zaterdagavond in het eigen Brilmansdennen een goed vervolg kunnen geven aan de 5-8 overwinning die afgelopen week in Stadskanaal op Esta was behaald. Het Ravijn 3 werd eenvoudig in een voor Losser goede wedstrijd met 10-2 verslagen.

Losser begon sterk aan de wedstrijd, nam vanaf het begin de touwtjes in handen en kon halverwege de eerste periode op een 1-0 voorsprong komen. Toen ging het even heel snel, voordat die periode verstreken was stond de 3-0 al op het scorebord.

Losser kon dat in de 2e periode voortzetten en middels 2 prima uitgespeelde doelpunten werd de score op 5-0 gebracht.
In de 3e periode waren er wel kansen, Het Ravijn ging ook meedoen, maar het was Losser die de 6-0 kon scoren. Pas in de laatste periode kwamen de Nijverdalsen op het scorebord. Kort achter elkaar konden ze 2x scoren en de stand terug brengen naar 6-2. Losser werd hierdoor even wakker geschud en kon met 4 doelpunten in de eindfase de 10-2 als eindstand bepalen.

Coach Rudi Damhuis was zeer tevreden: “Het was een goed gespeelde wedstrijd, door het goed uitvoeren van de opdrachten zijn we geen moment in de problemen gekomen.

Door deze overwinning staat Losser weer op de 4e plaats, welke gedeeld moet worden met EZC 2. In het Paasweekend zijn er geen wedstrijden. Daarna zijn er in 3 opeenvolgende zaterdagen de laatste wedstrijden van de competitie. Om de 4e plaats te behouden zullen van deze 3 wedstrijden er minimaal 2 moeten worden gewonnen. De tegenstanders zijn dan WS Twente (uit), EZC 1 (thuis) en EZC 2 (uit).

Periode standen: 3-0, 2-0, 1-0, 4-2. Doelpunten Losser: Cindy Voortman 3, Theresia Korfage 2,Monique Velthuis 2, Jetske Gielians 2 en Susan Nijhuis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer