Dames STEVO slaan tegen Combinatie’64 na rust toe

Zondag stond voor de dames van STEVO de uitwedstrijd tegen Combinatie’64 in Losser op het programma. De thuiswedstrijd werd destijds overtuigend gewonnen door . Combinatie’64 staat echter nog in de gevarenzone wat betreft degradatie en heeft de punten dus hard nodig.

De dames wisten dus dat de thuisclub er op gebrand waren om te winnen. STEVO begon  de wedstrijd niet scherp genoeg. Dit resulteerde al snel in de voorsprong voor Combinatie’64. STEVO bleef echter dichtbij en na ruim tien minuten spelen ging de wedstrijd gelijk op. Ruststand:  9-10.

De rust leek Combinatie’64 niet goed te hebben gedaan. Ze gaven veel ruimte in de dekking weg, waar de gasten goed van wisten te profiteren. Hierdoor liepen ze al snel uit en kwamen ze niet meer in de problemen. Na 60 minuten spelen stond er een verdiende uitslag op het scorebord van 23 – 33 in het voordeel van STEVO.

Actie foto archief: Clemens Brughuis