Dames Tornado winnen met 3-1 van Kerkemeijer Gemini

Op zaterdag 11 november 2017 heeft Tornado D1 een uitwedstrijd gespeeld tegen Kerkemeijer Gemini D1. De wedstrijd werd gewonnen met 2-3. De dames van Tornado namen 3 punten mee terug naar Geesteren. Afgelopen zaterdag hebben de dames een thuiswedstrijd gespeeld tegen Kerkemeijer Gemini D1. De opdracht was om de wedstrijd te winnen en meer punten in Geesteren te houden.

Tornado ontving de eerste bal die werd geserveerd door Kerkemeijer. Een pass, set-up en vervolgens werd de bal direct afgemaakt door de dames van Tornado. Tornado ging als eerste van start. De eerste set ging het gelijk op. Door een goede serve serie wist Tornado uit te lopen. Tornado trok naar het langste eind en wist de set te winnen met 25-22.

Door een goed eind in de eerste set startte Tornado sterk in de tweede set. De dames van Tornado hielden gedurende de tweede set de voorsprong. De organisatie stond bij Tornado goed, de pass liep goed waardoor de spelverdeelster, Pleunie Klein Haarhuis de set-up goed kon verspreiden waarna de bal meerdere malen goed werd afgemaakt. De set werd gewonnen door Tornado met 25-12.

 

Na een korte onderbreking werd de derde set gespeeld. Vanaf het begin van de derde set pakte de dames van Tornado niet het goede spel op dat ze speelden in de tweede set.De dames liepen achter de feiten aan en opdrachten werden niet uitgevoerd. Er heerste onrust in het team. Doordat Tornado niet genoeg alert was in de derde set ging de winst naar Kerkemeijer (23-25)

Uit had Tornado een vijfde setter gespeeld tegen Kerkemeijer en dat wilden de dames van Tornado niet nogmaals. Er werd met sterk spel begonnen aan de vijfde set. Een vierde set dat leek op de tweede set. Een organisatie dat stond. In de tweede en vierde set werd er met lef geserveerd waardoor er veel punten werden gemaakt. De laatste set won Tornado met 25-17. Op een stand van 24-16 werd Elles Steggink gewisseld waarna ze een presentje ontving van het team.

 

Tornado staat nog altijd mooi op een 3e plek op de ranglijst met 58 punten uit 17 wedstrijden. Volgende week zaterdag 16 maart reizen de dames van Tornado af naar Steenderen. Het fluitsignaal klinkt om 18.00 tegen WIK Dames 1. WIK staat 4e op de ranglijst met 44 punten uit 18 wedstrijden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer