DOS-WK stelt tweede plek veilig

Korfbalvereniging DOS-WK uit Enschede speelde afgelopen zaterdag in Elburg tegen de gelijknamige korfbalclub. Inzet was de 2e plek in de eindrangschikking. In de eerste helft liepen de Enschedeërs steeds achter de feiten aan en werd er dan ook gerust met een 14-11 achterstand. Na de spelhervatting trok de formatie van coach Patrick Hage de wedstrijd langzaam naar zich toe en werd de achterstand ingelopen. Vanaf de 20-20 stand ging het gelijk op en de eindstand werd uiteindelijk 23-23. Met een 2e plek in de eindrangschikking achter kampioen Apeldoorn, kan DOS-WK terugblikken op een uitstekend zaaldebuut in de 2e klasse.

Op zaterdagmiddag 24 maart organiseert DOS-WK een oefentoernooi op haar eigen veld aan de Geessinkweg. Tegenstanders zijn Juventa, Amicitia en Rigtersbleek.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer