EHV heren klimmen twee plaatsen na 6-3 winst op concurrent GCHC

De hockeyers van EHV hebben zondag in de eerste klasse D met 6-3 gewonnen van GCHC. De concurrent was uit Groningen vertrokken met drie punten voorsprong, maar zag deze verpulverd omdat de thuisploeg op alle fronten net iets beter was. Grote man bij de Enschedeërs was weer eens Tim Horstink, die drie keer scoorde, waarvan twee keer uit een strafbal. Ook was er een hoofdrol weggelegd voor keeper Tom Reudink, die zijn team bij de stand 4-3 met enkele fenomenale reddingen over het dode punt heen hielp.

Trainer-coach Gerard Alblas: ‘Dit was misschien niet onze beste wedstrijd qua hockey, maar wel op overtuiging, zelfvertrouwen en daadkracht dik verdiend gewonnen. We hebben dit als team voor elkaar gebokst, met dank ook aan de twee routiniers Tim Lunter en Martijn Wendrich, die er al een hele wedstrijd met het tweede op hadden zitten. Dit geeft moed voor de wedstrijd van zondag tegen Fletiomare, maar eerst spelen we vrijdag uit bij Wageningen voor de Silver Cup, een leuk intermezzo.’

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer