Excelsior’31 wint thuis van AZSV

Het Rijssense Excelsior’31 heeft zaterdagmiddag in eigen huis een benauwde 2-1 overwinning behaald op het bezoekende AZSV uit Aalten. De thuisclub kwam in het eerste kwartier goed weg toen AZSV de doelpaal trof. Twee minuten later was het aan de andere kant wel raak door een doelpunt van Hakim Ezafzafi. Ondanks aandringen van beide kanten bleek deze stand tevens de ruststand te zijn.

In de tweede helft bleef deze stand lang gehandhaafd. Twintig minuten voor tijd verdubbelde Excelsior’31 echter de marge door het benutten van een toekende strafschop wegens hand door Hielke Penterman. Excelsior’31 ging op jacht naar het derde doelpunt, maar AZSV profiteerde gretig van de geboden ruimte en kwam via Brian Hogeweide op 2-1. Exclsior’31 hield zich in de slotfase goed staande en zo pakte de ploeg van Peter Wesselink na vier wedstrijden weer eens de volle winst.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer