FC Twente Vrouwen uitgeschakeld in de beker door amateurclub

FC Twente Vrouwen is zaterdag in de achtste finale van het bekertoernooi verrassend uitgeschakeld in het bekertoernooi. In Amsterdam verloor het na het nemen van strafschoppen van de amateurs van Topsport Amsterdam/CTO Eindhoven. De ploeg van Tommy Stroot keek kort voor rust tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Romee Leuchter. Tien minuten na de hervatting had Ashleigh Weerden haar ploeg weer naast die van de Amsterdammers gebracht.

Aangezien in de rest van de wedstrijd niet meer gescoord, moesten strafschoppen de beslissing brengen. Joëlle Smits en Jassina Blom misten voor de Enschedese formatie en aangezien de thuisclub geen fout maakte was FC Twente Vrouwen uitgeschakeld.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer