FC Twente Vrouwen wint met 2-4 van PSV

FC Twente Vrouwen is de strijd om het kampioenschap in de kampioenspoule met een overwinning begonnen. In Eindhoven won de ploeg van Tommy Stroot na een 1-3 ruststand verdiend met 2-4 van PSV. De gasten kwamen al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Ellen Jansen (foto r.) in de derde minuut.

Ook na dit vroege openingsdoelpunt ging FC Twente goed door. Een kwartier later verdubbelde Bente Jansen de stand en weer vijf minuten later werd het zelfs 0-3 door een doelpunt van Joëlle Smits op aangeven van Renate Jansen. Op slag van rust verkleinde de thuisclub de achterstand door het benutten van een strafschop van Lewerissa.

Kort na de hervatting was de spanning weer terug door een doelpunt van Kuipers. Tien minuten voor tijd gooide Joëlle Smits (foto) de wedstrijd definitief in het slot met haar tweede doelpunt van deze avond. Door deze overwinning is FC Twente weer koploper in de eredivisie.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer