FC Twente zonder Vuckic, Maria en El Hamdaoui tegen Willem II

Gertjan Verbeek, de trainer van het in degradatienood verkerende FC Twente, moet het zaterdagavond thuis tegen Willem II stellen zonder de geblesseerden Haris Vuckic (foto), Michaël Maria en Mounir El Hamdaoui. De drie spelers zijn te geblesseerd en moeten dus het duel tegen de ploeg uit Tilburg aan zich voorbij laten gaan.

Ondanks deze tegenslag is de trainer nog vol vertrouwen dat hij met zijn team de nacompetitie kan ontlopen. En volgens hem is dat niet alleen bij hem, maar ook bij zijn spelers. Bij winst op Willem II verkleint FC Twente de achterstand op de nummer vijftien tot vijf punten. Bij verlies wordt het verschil met dan nog zes wedstrijden te gaan, maar liefst elf punten en bijna onoverbrugbaar. De wedstrijd in de Grolsch Veste begint zaterdagavond om 18:30 uur.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer