Gertjan Verbeek per direct ontslagen bij FC Twente

Volgens diverse media is Gertjan Verbeek vanmiddag per direct ontslagen bij FC Twente. Verbeek, die ook technisch manager was bij FC Twente, volgde in oktober 2017 René Hake op. Onder zijn bewind boekte FC Twente slechts één overwinning, tien wedstrijden gingen verloren en zeven keer werden de punten gedeeld. Met nog zes wedstrijden te gaan is FC Twente hekkensluiter in de eredivisie. Volgens dezelfde berichten zou Marino Pusic de taken van  Verbeek overnemen.

Verbeek leidde maandagmiddag nog wel de training in Hengelo maar werd daarna in het stadion ontboden waar hij de onheilstijding te horen kreeg. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten, maar ook zou er sprake zijn van een slechte werkrelatie tussen spelers en staf. Met Verbeek verdwijnt ook zijn vaste assistent Jan de Jonge.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer