Hans Kamphuis nieuwe voorzitter Goldrush Survivalrace

Velen van u zullen al hebben gehoord of gelezen, dat André ‘Modder’ Gorter de voorzittershamer van Goldrush Survivalrace heeft neergelegd. Reden voor het bestuur van de Goldrush Survivalrace om een nieuwe voorzitter te gaan zoeken. Het bestuur heeft gevraagd om iemand aan te dragen die bekend is in de ‘survival’ en ‘adventurerace’ wereld. De stichting wilde graag een frisse wind binnen het bestuur waarmee dit gave evenement blijft bestaan en zich vernieuwd. Unaniem is besloten om Hans Kamphuis voor te dragen als nieuwe voorzitter van de Goldrush Survivalrace.

Kamphuis is al jaren actief in de wereld van Adventure races. Bij verschillende races heeft hij goede resultaten neergezet met zijn racebuddy. Podiumplaatsen en winst zijn hem niet vreemd. Kamphuis weet hoe de vork in de steel zit in dit sportieve wereldje. Zelf heeft hij ook in zijn geboortestreek een paar keer een geslaagde Adventurerace georganiseerd. Van oorsprong komt Hans Kamphuis uit de survivalwereld van de Survivalbond en is lid bij Survivalteam.nl in Almelo en Atletics in Nijverdal. Over het gehele jaar neemt hij deel aan verschillende adventureraces en survivalruns.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer