Het tweede Almelose Bedrijvenvolleybaltoernooi in de IISPA

Na een succesvolle eerste editie organiseert Sportbedrijf Almelo voor de tweede keer het bedrijvenvolleybaltoernooi. Op donderdagavond (17:00 – 23:00 uur) 17 mei staat de IISPA volledig in het teken van dit sportieve bedrijfsuitje.  Bedrijven staan weer te popelen om mee te doen en de aanmeldingen lopen alweer binnen. Naast het sportieve aspect is het toernooi uiteraard ook een netwerkmogelijkheid en teambuilding aangelegenheid.

Sportmaaltijd
Naast het sportieve toernooi wordt ook een gezonde sportmaaltijd voor de deelnemers verzorgt. Deelnemers kunnen meteen vanuit hun werk voor slechts € 7,50 per persoon aanschuiven bij de IISPA voor de sportmaaltijd.

Inschrijven
De inschrijfkosten voor het bedrijvenvolleybaltoernooi bedragen slechts € 50,- per team (dit is inclusief deelname, exclusief sportieve maaltijd). Van de inschrijfkosten gaat de helft naar het goede doel, namelijk Het Jeugdsportfonds Almelo.

Teamtraining.

Is uw bedrijf geïnteresseerd in dit unieke netwerk, teambuilding en sportieve evenement? Wilt u vooraf trainen om goed voorbereid te zijn op het toernooi? Dat kan!. Sportbedrijf Almelo biedt voorafgaand aan het toernooi een training aan. Aanmelden voor de training kan ook op via het inschrijfformulier. Wilt u met uw bedrijf deelnemen aan deze tweede editie van het Bedrijvenvolleybaltoernooi? Aanmelden kan via sportbedrijfalmelo.nl/bedrijvenvolleybaltoernooi Aanmelden vóór vrijdag 20 april.

Foto: asrchief

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer