HHC wint thuis voor de zesde keer op rij

HHC uit Hardenberg blijft het thuis goed doen. Het won voor de zesde keer op rij, nu met 1-0, en dit keer was De Treffers uit Groesbeek het kind van de rekening. Dat het slechts 1-0 is geworden hebben de spelers van trainer Gert-Jan Karsten volkomen aan zichzelf te wijten.

Met name in de eerste helft ging de thuisclub onzorgvuldig met de geboden kansen om. Pas zeven minuten voor rust kwam eindelijk de verdiende openingstreffer. Een hoekschop genomen door Glenn Kobussen (foto onder) verdween zonder dat de bal door een andere speler was aangeraakt direct in het doel van De Teffers.

In de tweede helft probeerde De Teffers de bakens wel te verzetten, maar de goed keepende Danes stond treffers in de weg. Ook HHC kreeg mogelijkheden, maar opnieuw hadden de voorwaartsen het vizier deze middag op Sportpark De Boshoek niet op scherp staan. Uiteindelijk bleef de winst toch in Hardenberg en was de zesde zege op rij zeker.

Foto (archief): sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer