HSC’21 wint thuis van Be Quick 1887

HSC’21 heeft zondagmiddag in een spannende wedstrijd de punten in eigen huis weten te houden. Tegen Be Quick 1887 werd het in Haaksbergen na een 2-0 stand bij rust een benauwde 3-2 overwinning. De thuisclub was in de eerste helft duidelijk de betere ploeg en de 2-0 stand bij rust door doelpunten van Sjoerd Visschedijk (onder) en Stef Ottink (foto r.) was dan ook niet onverdiend.

In de tweede helft kwamen de gasten duidelijk met een bepaalde bedoeling uit de kleedkamer en dat was direct al te zien in de aansluitingstreffer van Duane Tjen-A-Kwoei na ruim een uur spelen. Vijf minuten voor tijd vergrootte Tom ter Hogt op aangeven van Bram Postma  de marge opnieuw tot twee doelpunten. Drie  minuten voor tijd was de spanning plotseling terug toen Robert Talens de 3-2 scoorde. Even later kopte dezelfde speler nog op de paal, maar met 3-2 trok HSC’21 toch aan het langste eind.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer