Hulzense Boys naar Zwolle voor uitwedstrijd tegen WVF

Zaterdag speelt Hulzense Boys een uitwedstrijd tegen het uit Zwolle afkomstige WVF. Het betreft hier de zeventiende wedstrijd in de competitie en de eerste wedstrijd van de derde periode. De eerdere ontmoeting in Hulsen eindigde in een 2-1 overwinning voor de roodhemden, die daarmee de eerste overwinning van het seizoen behaalden. Deze overwinning betekende het begin van een goede serie, waarin veel punten gepakt werden.

Op Sportpark Smidserve kwam Hulzense Boys op voorsprong doordat Machiel van Keulen een prima aanval met dito voorzet van Danny Schoenmaker afrondde. Het was echter WVF dat met een discutabele, maar zeer fraaie treffer op gelijke hoogte kwam. Een vrije bal werd vanaf eigen helft in de bovenhoek van het doel geschoten. Gelukkig toonden de mannen van trainer Bram Freie veerkracht en was het Jorn Hegeman die een vrije bal vanaf de rand van het strafschopgebied genadeloos tegen de touwen schoot. Daardoor gingen de punten naar de mannen uit Hulsen, in een redelijk gelijkwaardige wedstrijd.

De huidige stand op de ranglijst leert dat de verschillende in de tweede klasse H klein zijn. WVF is terug te vinden op de 8e positie met 22 punten. Hulzense Boys is door de overwinning van vorige week geklommen naar de 5e plek met 24 punten. WVF verloor vorige week nipt van nummer twee Den Ham. In Den Ham werd het 2-1 voor de thuisploeg. Hulzense Boys versloeg op dat moment in eigen huis Voorwaart Westerhaar met 5-0. Hopelijk kan de ploeg het goede veldspel en uitstekende resultaat een goed vervolg geven. De wedstrijd op Sportpark De Weide Steen in Zwolle begint om 15:00.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer