Isabeau van Droffelaar naar de Youth Olympic Games en het WK Junioren

Door haar uitstekende resultaten op de Croation en French Open, waar ze op beide toernooien met de eerste plaats naar huis ging, is Isabeau van Droffelaar uit Hengelo geselecteerd en voorgedragen door de Taekwondo Bond Nederland om deel te nemen aan het kwalificatietoernooi van de Youth Olympic Games. Dit toernooi vindt plaats op 6 en 7 april in Hammamet in Tunesië .

Wanneer zij zich via dit toernooi kwalificeert, mag ze deelnemen aan de Youth Olympic Games, welke in oktober plaatsvinden in Argentinie. In plaats van de 10 gewichtsklassen, waar een toernooi normaal op wordt ingedeeld, worden deze op de Youth Olympic Games terug gebracht naar 5 gewichtsklassen. Isabeau komt uit in de klass + 63 Kg.

Ook is Isabeau geselecteerd voor het WK Junioren. Hier komt ze uit in de gewichtsklasse + 68 Kg. Voor dit WK zijn er 4 Nederlandse sporters geselecteerd, 2 dames en 2 heren. Dit WK vindt ook in Hammamet in Tunesië plaats en wel op 9 – 13 april a.s.

Foto’s archief: Oude Luttikhuis

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer