Jan van Halst niet langer technisch directeur meer van FC Twente

Jan van Halst is geen technisch directeur van FC Twente meer. Hij blijft alleen nog verantwoordelijk voor commerciële zaken. Erik Velderman is per direct de nieuwe directeur en gaat naarstig op zoek naar een nieuwe directeur technische zaken. Marino Pusic maakt het seizoen als trainer af.

Het besluit om Gertjan Verbeek te ontslaan is genomen is genomen door het Stichtingsbestuur en de raad van Commissarissen. Volgens Jan van Halst, die eerder nog gezegd had dat Verbeek dit seizoen zou afmaken, was er de afgelopen dagen zoveel informatie binnen gekomen, ook via de raad van Commissarissen, dat het draagvlak te broos was geworden en dat dit gegeven niet genegeerd kon worden. Volgens Velderman waren de verwachtingen bij het aanstellen van Verbeek hooggespannen, maar die zijn helaas niet uitgekomen, wat zeer teleurstellend is.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer