Jordan Weggelaar nieuwe trainer Webton

Het bestuur van de stichting Webton Top Volleybal heeft Jordan Weggelaar aangetrokken als trainer voor het eerste herenteam, dat uitkomt in de Topdivisie. Hij volgt Hans Bruins op, die de selectie van Webton het afgelopen seizoen van oefenstof voorzag.

Weggelaar (42), woonachtig in Mariënheem heeft zelf jarenlang op hoog niveau gespeeld en heeft de laatste 7 jaar het eerste team van Avior uit Deventer onder zijn hoede gehad. Ook is hij trainer/coach van het Nederlandse Militaire volleybalteam waarmee hij elk jaar aan een militair WK deelneemt. Met Avior promoveerde Weggelaar in twee jaar achtereenvolgend vanuit de derde divisie naar de eerste divisie. Dit deed hij met spelers uit de directe omgeving van Deventer, waarvan een aantal talentvolle jeugdspelers. Dat was één van de redenen voor Webton om met Jordan Weggelaar in zee te gaan.

De komende jaren zal er talentvolle jeugd uit de regio ingepast moeten worden om het Topdivisieniveau vast te houden en mogelijk zelfs op termijn de stap naar de eredivisie te maken.
Weggelaar start met de trainingen in mei a.s.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer