KV Mander verrassend kampioen Landelijke Straat

De heren van KV Mander zijn zondagmiddag verrassend kampioen geworden in de Landelijke Straatcompetitie. In totaal deden er veertien teams mee veteraan deze competitie die gespeeld werd over zeven wedstrijddagen. Deze laatste wedstrijd werd gespeeld in Toldijk, onder de rook van Zutphen.

Voorafgaand aan de laatste wedstrijddag stond Ons Streven uit Tilligte op de eerste plaats, het team van KV Mander stond tweede. In de onderlinge strijd wonnen de mannen uit Mander vandaag van de heren uit Tilligte en met hun waren nog drie andere teams beter dan Ons Streven. Hierdoor had het team van KV Mander uiteindelijk een punt over en kon de kampioensvlag gehesen worden. Ons Streven uit Tilligte werd tweede, KV Beuningen werd derde.

Het team bestaat uit Robert Blankenvoort, Bart Kamphuis, Mark Tijkorte, Mark oude Luttikhuis en Arjan Blankenvoort. Het team wordt gecoacht door Richard Blankenvoort.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer