Maik Slot loodst OZ&PC met zes doelpunten naar zege in topper.

De Oldenzaalse waterpoloheren van OZ&PC hebben de topper in de Eerste klasse tegen PSV Eindhoven met 6-10 gewonnen 6-10. De ploeg van trainer Tom Middeljans stond voorafgaand aan de wedstrijd op de vierde plek met twee punten achterstand op  PSV, maar door de overwinning neemt OZ&PC nu de derde plek over. Maik Slot was topscorer bij OZ&PC Oldenzaal. De 24 jarige midvoor wist maar liefst 6 maal te scoren.

OZ&PC pakte in de eerste periode, door een goede verdediging, een 0-4 voorsprong. In de tweede periode namen de Oldenzalers weer het voortouw en met een snelle counter, bouwde OZ&PC de voorsprong uit naar 0-5. Het verschil uit de eerste periode wist PSV niet meer goed te maken en kon OZ&PC de belangrijke punten mee naar huis nemen. Volgende week wacht de volgende klus, dan moet OZ&PC in Zaandam aantreden tegen de koploper.

Periodestanden: 0-4, 4-4, 1-2, 1-0. Doelpunten OZ&PC: Maik Slot 6x, Rens van Amelsvoort 2x, Niek van der Molen & Danny Stegehuis beide 1x

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer