Mariënberg ontvangt v.v. Hellendoorn

Komende zaterdag speelt Mariënberg thuis tegen vv Hellendoorn. De ploeg van trainer Edwin Duim staat op een voorlopige achtste plaats in de rangschikking. Vele voetbalkenners hadden Hellendoorn hoger ingeschat. Samen met Quick’20 en Oranje Nassau zouden de bewoners van sportpark de Voordam dit seizoen de dienst uit gaan maken. ON en de Oldenzalers passen keurig in het geschetste profiel, ON leidt de dans en Quick volgt op de tweede plek.

Alleen Hellendoorn blijft achter. Veertien wedstrijden, 20 punten gesprokkeld. Naast zes winstpartijen ook zes verliesbeurten en twee keer gelijk! Het laatste duel wat Hellendoorn speelde, thuis tegen Drienerlo, leverde een grote overwinning op. De studenten werden met een 5-1 kansloze nederlaag teruggestuurd richting de UT.

Met het aantrekken van trainer Bart Benneker kiest Hellendoorn voor de toekomst en rustig opnieuw beginnen met de opbouw. Hij trainde twee jaar de jeugd van Hellendoorn en weet wie er allemaal tegen het eerste elftal aan zit te schoffelen. Na twee seizoenen vertrekt Edwin Duim naar zijn oude liefde, Sportclub Genemuiden, waar hij de assistent wordt van Jan van Raalte. Vorig jaar verrasten wij Hellendoorn wel een beetje. Met een 1-3 zege verliet Mariënberg lachend Hellendoorn. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer