Marino Pusic zwijgt over veranderingen

Marino Pusic, de interim-coach van FC Twente, wil nog niet zeggen hoe en met wie hij zondag de eerste van de zes finales gaat spelen om degradatie te ontlopen, maar de kans is groot dat hij weer met echte buitenspelers gaat spelen.  FC Twente, hekkensluiter in de eredivisie, gaat zondag op bezoek bij VVV Venlo. Wel is zeker dat Pusic in de cruciale slotfase niet meer over Haris Vuckic (foto onder) kan beschikken. De Sloveen heeft zijn kruisband ingescheurd.

Verder ontbreken wegens blessures ook Michaël Maria, Hidde ter Avest, Marko Kvasina en Mounir El Hamdaoui. Thomas Lam is geschorst, maar Danny Holla is wel inzetbaar. FC Twente wordt eerste Paasdag gesteund door ruim 500 toeschouwers. De wedstrijd begint om 12:30 uur.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer