Michel Ligt wordt de nieuwe hoofdtrainer/coach bij Amicitia

Michel Ligt wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer/coach bij korfbalvereniging Amicitia in Vriezenveen. Ligt komt als trainer over van het Enschedese EKC Nääs, uitkomend in de 2e klasse. Hij wil graag weer terug naar een hoger niveau en wel de overgangsklasse. Als korfballer en trainer heeft hij ruime ervaring. Ligt heeft als trainer veel hoofd- en overgangsklasse ervaring opgedaan bij onder andere Oost Arnhem, Dindoa en KVZ.

Zowel het bestuur als de Technische Commissie van Amicitia zijn blij met de bereikte overeenstemming. Dit is goed voor de vereniging en voor de jonge selectie, waardoor volgend seizoen wederom topkorfbal in Vriezenveen gespeeld kan gaan worden. Met deze aanstelling is de technische staf van Amicitia in het komend seizoen compleet. Edgar Korf blijft trainer van Amicitia 2.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer