Nipt verlies Jong FC Twente bij ASWH

Jong FC Twente heeft zaterdagmiddag bij ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht een nipte nederlaag gelden. Na een 1-1 stand bij rust verloor de ploeg van Denis Demmers met 2-1 en dat was alweer de tiende nederlaag voor Jong FC Twente van dit seizoen. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor de thuisclub. Eerst schoot Kyle Doesburg op de paal, maar na achttien minuten was het toch raak door een doelpunt van Jerry Tieleman.

Deze stand leek ook de ruststand te worden, echter op slag van rust kopte Jari Oosterwijk (foto) de verdiende gelijkmaker binnen. De beste kansen na rust waren opnieuw voor ASWH. Eerst schoot Doesburg voorlangs, maar na ruim een uur spelen kopte hij de 2-1 binnen. FC Twente ging op jacht naar de gelijkmaker, kreeg ook wel enkele mogelijkheden, maar trok uiteindelijk toch aan het kortste eind.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer