Set-Up’65 verliest in vijfsetter van Regio Zwolle Volleybal

De dames van Springendal Set-Up’65 hebben zaterdagavond in eigen hal met 2-3 verloren van Regio Zwolle Volleybal. Door deze uitslag behaalde de ploeg uit Ootmarsum wel het eerste punt in de kampioenspoule. De thuisclub had een prima start en won de eerste set met 25-21.

In de tweede set schakelden de gasten een tandje bij en won deze overtuigend met 17-25. Ook in de derde set was Regio Zwolle de bovenliggende partij en trok met 20-25 aan het langste eind. De thuisclub gaf zich echter niet gewonnen en sleepte dankzij een 25-20 overwinning in de vierde set er een vijfde set uit.

Set-Up’65 ging in deze beslissende wel vol voor de winst maar moest toch toestaan dat Regio Zwolle direct in het begin een gaatje sloeg. Bij 12-13 kwam de spanning nog even terug, maar daarna scoorden de gasten twee keer op rij en ging deze vijfde set nipt met 12-15 naar de ploeg uit de Provincie hoofdstad.

L-R: Marije Neuman (3),Robin van de Velde (1) of Regio Zwolle, Jorieke Bodde (3) of Set Up ’65, Manon Zeeboer (10) of Regio Zwolle
L-R: Jaimee-Lee Morrow (10, Jorieke Bodde (3), Annelin Pasveer (4), Daphne Giesselink (11), Shanlee Mclennan (15), Inge Molendijk (2) of Set Up ’65

Foto’s: Herman Zandhuis met onderschrift

Overige foto’s: sportfoto-oost¬†

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer