Super Saturday bij WVC Volley

Zaterdag 31 maart staat sporthal ’n Dikken in het teken van volleybal! Vanaf 11 uur worden er wedstrijden gespeeld door de jeugd- en seniorenteams van WVC Volley. Voor de kinderen en volwassen is er een aparte verloting en daarnaast zal er tijdens de wedstrijd van dames 1 welke om 13.30 uur zal starten een “superverloting” zijn met grote prijzen. Met het geld wat hiermee opgehaald wordt kan WVC weer verder investeren in de jeugd.

Vanaf 12.00 uur zal er voor de jeugd een volleybalbus met diverse attracties  voor ’n Dikken staan. De hele middag kunnen kinderen zich hier vermaken. Vanaf 13.30 uur zijn alle jeugdleden uitgenodigd om op de viptribune bij dames 1 te komen zitten. Een leuke bijkomstigheid is dat de dames hun kampioenswedstrijd zullen spelen. Een bijzondere wedstrijd waar de jeugd een bijzondere plek zal krijgen. Overigens kan ook het jongens C1 team deze dag kampioen worden! Om de dag af te sluiten is er een buffet voor alle seniorenleden geregeld.

Deze dag belooft een mooi (volleybal)feest te worden, de uitgelezen kans om eens een kijkje te komen nemen. Zaterdag 31 maart van 11.00 uur tot 20.00 uur is iedereen van harte welkom in de Dikkenshal.

Wedstrijdprogramma die dag:
11.00 uur: Jongens C1, Meisjes B1, C1 en B2
13.30 uur: Dames 1, Meisjes A1 en C3
15:30 uur: Dames 2 en 3 en Jongens A1
18:00 uur: Heren 1 en 2 en dames 3.

Foto Volleybalbus 2017: Jan van den Noort

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer