Thomas Geerdinck tweede op NK Neo-senioren

Zondagavond reed Thomas Geerdick de NK afstanden voor Neo-senioren in Breda. Hij begon met een 1000 m (als opwarmer). Maar de tijd van 1.12.84 en een tiende plaats was het eigenlijk nog niet zo’n slecht in een veld met sprinters als Michel Mulder die eerste werd met 1.11.61. Daarna begon om 20.00 uur de 5 km. Geerdinck reed tegen Richard van Schie, maar die was na een paar rondjes geen partij meer. Na een constante race met rondjes 31 hoog en de laatsten 32 laag finishte hij in 6.42.35.

In de laatste race reden zijn concurrenten Marvin Talsma en Lex Dijkstra. De stayer Marvin (van Clavis) was sneller met 6.34.63 reed hij de snelste tijd, Lex eindigde als derde met 6.43.38. Een mooie afsluiting van het seizoen: 1e bij de marathon in Amsterdam en 2e op het NK afstanden voor Neo-senioren.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer