Tim Breukers verlengt contract met een jaar bij Heracles Almelo

Het contract van Tim Breukers is na afgelopen weekend automatisch met een jaar verlengd. De 30-jarige verdediger beschikte over een optie in zijn contract dat het bij het spelen van 25 officiële wedstrijden automatisch verlengd zou worden. “Dat is dus nu gebeurd en daar ben ik erg blij mee”, aldus Breukers. “Ik voel me thuis bij deze club en heb het hier naar mijn zin. Het is natuurlijk niet voor niets dat ik hier, met een onderbreking van 2,5 jaar, al sinds het seizoen 2007-2008 speel.”

Technisch manager Mark-Jan Fledderus (foto archief): “Tim is dit seizoen goed bezig, getuige het feit dat hij de deadline voor automatische contractverlenging nu al heeft gehaald. Hij is een belangrijke speler voor dit team, zowel verdedigend als aanvallend. Bovendien brengt hij de nodige routine in de groep, is het een jongen uit de streek en hij speelt met zijn persoonlijkheid een belangrijke rol in de kleedkamer. Het mag duidelijk zijn dat we heel content zijn dat Tim ook volgend seizoen voor ons speelt.”

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer