Titelkansen slinken voor Eurosped na nederlaag tegen VC Sneek

De tweede plaats die recht geeft op een plek in de finale om het landskampioenschap slinken voor team Eurosped na de nederlaag van zondag. In de eigen hal in Vroomshoop was VC Sneek dit keer met 2-3 te sterk voor de ploeg van coach Jan Berendsen. Door deze nederlaag is de achterstand op de huidige nummer twee, VC Sneek, opgelopen tot vijf punten.

De thuisclub begon uitstekend en won de eerste set overtuigend met 25-12. In de tweede voerde Sneek de servedruk op en ging Eurosped pass fouten maken. De tweede set ging dan ook met 19-25 naar Sneek. Eurosped herstelde zich in de derde set goed en trok met 25-20 deze set naar zich toe. De vierde set ging echter ruim met 18-25 verloren, opnieuw door het opvoeren van de serve druk, waardoor een beslissende vijfde set nodig was om een winnaar aan te wijzen. In deze gelijk opgaande set trokken de Friezinnen uiteindelijk met 14-16 aan het langste eind.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer