Twee burgemeesters huldigen Carmen Dijkstra

Tijdens de zondagochtendtraining is Carmen Dijkstra door twee burgemeesters gehuldigd. Samen waren burgemeester Haverkamp van de gemeente Tubbergen en burgemeester Koers van de gemeente Uelsen naar de nieuwe dojo gekomen. Burgemeester Koers, omdat Carmen woonachtig is in Uelsen en Burgemeester Haverkamp, omdat Carmen lid is van judovereniging THAG.

Beide gemeentes zijn partnergemeentes van elkaar en samen iets ondernemen is hen dus niet vreemd. Het is dan ook geweldig om te zien hoeveel positiviteit ze beiden uitstralen en ze lieten zich goed informeren over de prestaties van Carmen, maar ook over de judovereniging en de rol van de ouders en leraar in haar judocarrière.

Carmen werd voor de hele groep in het zonnetje gezet vanwege haar derde plek tijdens het NK -18 jaar en met een bon en een bos bloemen kwamen ze niet met lege handen. Iedereen genoot van het bezoek van beide burgemeesters, en met krentenwegge en speciale appelcakes van de bakker was het zeer feestelijk. Komend weekend gaat Carmen Europa in om deel te nemen namens de Judo Bond Nederland aan haar eerst grote Europese toernooi.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer