Tweede editie Tukker Cup opnieuw met 32 deelnemers

Sinds 2 maanden is de inschrijving geopend voor de 2e editie voor de TCPM Tukker Cup. In deze periode hebben zich maar liefst 26 deelnemers (waarvan 1 gereserveerd) ingeschreven. Meerdere deelnemers zaten letterlijk om 7 uur ’s avonds startklaar om hun vereniging in te schrijven en dat maakt ons als organisatie alleen maar trots. De afgelopen tijd heeft de organisatie goed bekeken hoe snel de inschrijvingen verliepen, waardoor wij besloten hebben om wederom een max van 32 deelnemers aan het toernooi te koppelen.

Is het dan echt Vol = Vol? Nee! Er zal vervolgens naast de normale inschrijvingen een reservelijst worden geopend. Wanneer verenigingen alsnog mee willen doen aan de TCPM Tukker Cup, kunnen ze zich via de normale weg inschrijven voor de reservelijst. Bij voldoende animo op deze lijst, zal t.z.t. worden bekeken of er extra deelnemers aan het toernooi worden toegevoegd. De organisatie is dan wel afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer