TWV maakt gebruik van stremming Twentekanaal om scholieren te leren kanoën

Van 6 april tot en met 9 mei is er stremming op het Twentekanaal in verband met groot onderhoud aan de sluizen. De Twentse Watersport Vereniging te Hengelo maakt hiervan gebruik om scholieren te leren kanoën middels een kennismakingsprogramma. Omdat er deze weken geen grote vrachtschepen zullen passeren, is er een veilige omgeving om met beginners het water op te gaan. Er worden woensdagsavonds trainingen gegeven, gevolgd door een Scholierencup in Zaandam (12 mei). Op deze wedstrijd zullen scholieren uit het hele land tegen elkaar strijden.

Scholieren tussen de 9 en 13 jaar kunnen zich hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar twvhengelo@hotmail.com met daarin de naam, leeftijd, e-mailadres, school en klas.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer