v.v. Den Ham: “Lekker Bezig”

Bij een gezonde sportieve omgeving hoort natuurlijk ook een verantwoorde kantine. Lekker Bezig is een doorlopen programma welke V.V. Den Ham oppakt in samenwerking met lokale ondernemers, Sligro en de KNVB. Samen aan de slag om een steentje bij te dragen aan een gezondere kantine. Hierbij is gestart met:

  • Gezondere producten
  • Suikervrije ranja voor de jeugdspelers na de wedstrijden
  • Gezonder assortiment in de kantine
  • De fruit box voor jeugdige spelers

Fruit eten is belangrijk, voor iedereen. Daarom hebben V.V. Den Ham, Health & Wellness & de Coop Den Ham de handen in één geslagen en de fruit box ontwikkeld. De fruitbox is een box met fruit speciaal voor de jeugdige spelers van de V.V. Den Ham. Elk thuis spelend jeugd team ontvang twee boxen, één voor het eigen team en één voor de tegenstander. Sympathiek, gezond maar bovendien Lekker Bezig!!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer