v.v. Mariënberg ontvangt RKSV Rijssen

Komende zaterdag komt RKSV uit Rijssen op bezoek bij v.v. Mariënberg. De ploeg van trainer Henk Mennegat resideert voorlopig op de twaalfde plek. Aan het eind van de rit, na zesentwintig wedstrijden, is deze rangschikking goed voor een plekje in de niet gewenste nacompetitie.

Rechtstreekse degradatie zal de bewoners van sportpark de Koele wel bespaard blijven. Ze staan inmiddels 7 punten voor op nummer laatst, Achilles Enschede, terwijl de rode lantaarndrager al drie wedstrijden meer heeft gespeeld. De 11e plek lijkt aan de andere kant ook weer een utopie voor RKSV. ASV’57 bivakkeert daar momenteel maar heeft een voorsprong van maar liefst 10 punten, echter ook de Aadorpers hebben reeds 17 wedstrijden gespeeld.

Mariënberg is dit seizoen op het altijd gezellige Westerpark gewoon bezig aan een mooi en degelijk seizoen. Het speelt fris van de lever en trainer Niels van ’t Hoog heeft met succes en zonder veel aanpassingsproblemen 5 A-junioren in zijn team weten te breien. Mariënberg haakt simpel aan in het linkerrijtje met een uitstekende vijfde plek als tussen klassering. Vorige week verzuimde men echter om de volle buit uit Enschede mee te nemen.

Vorig jaar behaalde Mariënberg in Rijssen op 21 oktober jl. een moeizame zege. Het werd ternauwernood een 1-2 overwinning in een duel die voor rust al beslist had moeten zijn. Het duel op het Westerpark staat onder leiding van de heer Gert Maneschijn en hij fluit om half drie voor het eerst op zijn fluit.

Actie foto archief eerste wedstrijd

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer