v.v. Mariënberg op bezoek bij v.v. Drienerlo

Komende zaterdag reist Mariënberg af naar Enschede waar op het Sportcentrum van de UT Voetbal Vereniging Drienerlo haar opwachting maakt. Het lot is trainer Robert Harperink van de studenten op de universiteit Twente nog niet echt gunstig gezind. De laatste vier duels werden allemaal verloren. De laatste twee zelfs met duidelijke cijfers (2 x een 5-1 verlies). Vorige week was SVVN te sterk en 24 februari jongstleden werd het geen bijster mooi avontuur in Hellendoorn.

Thuis, op de campus, kon men het tevens niet bolwerken tegen Quick’20 en Juliana’32. Alleen bij de start van de tweede seizoenshelft werd er in een heus ‘zes-punten’ duel gewonnen van RKSV, maar de Rijssenaren zijn inmiddels Drienerlo gepasseerd op de ranglijst. Alleen die andere club uit Enschede in de 3e klasse D, Achilles Enschede, bungelt troosteloos onderaan. Het wordt zaak voor Drienerlo van komende zaterdag om punten te pakken.

Zorgen die Mariënberg niet heeft. Met een vijfde plek doen wij keurig mee in het linker rijtje. Nog niet verloren in 2018, twee keer gewonnen en de laatste twee wedstrijden leverden een gelijkspel op, 2-2 tegen Quick’20 en vorige week op het vertrouwde Westerpark hield Martiënberg Hellendoorn op 1-1 waar men eigenlijk verzuimde om de volle buit te pakken.

Maar trainer Niels van ’t Hoog waakt voor onderschatting van de tegenstander van komende zaterdag. Vorig jaar, 28 oktober 2017, versloeg Mariënberg Drienerlo thuis ternauwernood met 2-1. Het had net zo goed andersom kunnen zijn. Vlak voor rust kwamen de studenten op een 0-1 voorsprong. De thuisclub had er een duivelse en verwoestende knal van vrije trappen specialist Ruud Buitenhuis voor nodig om over het dode punt heen te kantelen. Nog geen minuut later maakte André Plaggenmarsch met zijn koppend hoofd de chaos compleet bij Drienerlo. De wedstrijd in Enschede begint om 15:00 uur.

Actie foto archief thuiswedstrijd

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer