Verbeek zonder Assaidi; Stegeman houdt vast aan winnend team

Gertjan Verbeek moet het naast de geschorste Vuckic vrijdagavond in de derby tegen Heracles Almelo ook stellen zonder geblesseerde Assaidi. Wel kan hij weer beschikken over Holla en El Hamdaoui.  Verder lijkt ook Michael Maria één van de gegadigden voor de twee plaatsen die Verbeek noodgedwongen moet invullen.

Waar Verbeek de nodige zorgen heeft, kent zijn opponent John Stegeman helemaal geen problemen. Na de eerste uitoverwinning van dit seizoen afgelopen weekend in Kerkrade bij Roda JC begint de vertrekkende coach dan ook in dezelfde beginopstelling. Het Polmanstadion is met 12.080 duizend toeschouwers voor de tweede keer dit seizoen volledig uitverkocht. De wedstrijd begint om 20:00 uur en staat onder de leiding van Kevin Blom.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer