Verlies VV Langeveen bij La Premiere

Zondag stond voor vv Langeveen een lastige uitwedstrijd tegen La Premiere op het programma van VV langeveen.  De wedstrijd begon tegen een voetballend La Premiere. Echter had VV Langeveen de eerste “kans” met een kopbal van Stan Mensen voorlangs. Na 10 minuten kreeg La Premiere een kans, vanuit een corner werd de bal richting het doel gekopt, maar door een oplettende Chris Waaijer van de lijn gehaald. Na 15 minuten kreeg La Premiere een kans voor open goal, deze werd echter hoog over geschoten. Hierna volgde de wedstrijd in een paar kleine kansjes voor beide teams.

De tweede helft zoals de eerste was geëindigd. Voor beide teams kleine kansjes over en weer.  Na 60 minuten spelen kwam La Premiere door middel van een vrije trap op 1-0, en even later volgde ook de 2-0. Langeveen probeerde nog jacht te maken op de aansluitingstreffer, maar slaagde hier niet in. Eindstand 2-0 verlies voor VV Langeveen. 1 april is de volgende wedstrijd tegen TVV om 14:00 uur op Sportpark ‘t Schröder.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer