Vier THAG judoka’s naar Bondskampioenschappen

Tijdens de Districtskampioenschappen -15 jaar hebben vier judoka’s van judovereniging THAG zich weten te plaatsen voor de Bondskampioenschappen -15 jaar. Jarno Shih-Ming Bronsvoord werd kampioen in de klasse tot 42 kg, zijn broer Ruben Shih-Man Bronsvoord eindigde als tweede in de klasse -50 kg. Ook Dennis Dijkstra werd tweede, maar dan in de klasse -66 kg. Marijn Siebert werd derde in de klasse -55 kg. Een mooi resultaat waar de judoka’s en hun leraren trots op mogen wezen.

Maar ook de andere judoka’s wonnen partijen en lieten een stijgende lijn zien. O.a. Thierry Drommel en Mika Sanders wonnen twee partijen met een vol punt, Mika miste net het podium, hij eindigde op een gedeelde vijfde plek. Eva Fokkert liet mooi judo zien en kwam helaas net iets tekort. Ze eindigde eveneens op een vijfde plaats. Dennis, Marijn, Ruben en Jarno gaan op zaterdag 7 april strijden om de podiumplekken in Leek tijdens de Bondskampioenschappen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer