VKC’03 heren biedt uiteindelijk knap weerstand tegen nummer 4 Neptunia ‘24

Alvorens de wedstrijd tussen Neptunia’24 en VKC’03 kon beginnen bleek dat er maar 1 scheidsrechter aanwezig was waar er normaliter 2 aan de badrand staan. In overleg met beide aanvoerders is besloten de wedstrijd gewoon te starten.

Beide teams gingen vol op de aanval. Verdedigend bleken zowel de heren uit Sneek als de heren uit Tubbergen niet sterk te liggen vandaag. Neptunia wist hier het best van te profiteren door de 1-0 binnen te schieten. VKC’03 antwoordde wel maar wist de kansen niet te benutten. De thuisploeg wel en de eerste periode werd afgesloten met een 6-1 achterstand.

Gek genoeg heerste er bij de Tubberger heren rust in de ploeg. Het spel was zeker niet slecht maar de kansen die er lagen moesten uiteraard wel benut worden. Dit gebeurde wel in de tweede periode. Een periode waarin weinig gebeurde werd afgesloten met een 1-1 gelijkspel. Tussenstand: 7-2.

De tweede helft van de wedstrijd was inmiddels van start gegaan en ook hier wilden de heren van VKC graag hun prima lijn voort zetten. Helaas bleek Neptunia dezelfde plannen te hebben en wisten al snel 2x achter elkaar doel te treffen. Toch bleek de Tubbergse formatie wederom over veerkracht te beschikken en schoten er in het slot van de derde periode ook 2 tegen de touwen. Ook in kwart nummer 3 werd een gelijkspel geboekt, 2-2. Tussenstand: 9-4.

Aan het begin van de vierde periode vroegen de heren van VKC’03 zich werkelijk af er nog een stunt mogelijk zou zijn. Deze droom werd na 20 seconden al snel teniet gedaan door een snel doelpunt van Neptunia’24. Maar 20 seconden later wist Tubbergen de 10-5 te maken en zo beloofde ook deze periode een leuke te worden. Doelpunten vielen hier om en om, iets wat uiteindelijk resulteerde in een 15-9 einduitslag.

Doelpunten :Raymond Broenink 2x, Bram Paus 2x, Ruben Weghorst 2x, Rob Kienhuis 2x en Ruben Baas 1x

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer