Webton ontvangt nummer twee Reflex

Terwijl Nederland afgelopen week gebukt ging onder een gevoelstemperatuur van –15 en nog lager, gaan de volleyballers weer verder met hun competitie. Ook de lange mannen van Webton pakken de draad weer op, sommigen hebben wat op de ski’s gestaan, anderen verbleven op Tenerife. De goede lijn van de laatste weken doortrekken, dat is de doelstelling, want de laatste wedstrijden werden alle overtuigend gewonnen.

Het team zit in een flow, zoals dat zo mooi heet. Kijken of ze zaterdag deze lijn kunnen doortrekken als de nummer 2 uit de Topdivisie Reflex uit Kampen op bezoek komt. (De heenwedstrijd werd overigens door Webton gewonnen). Extra aandacht zaterdag voor onze cheerleaders, die optraden tijdens de afsluitingsceremonie van de winterspelen in Zuid-Korea en nu dus weer terug in Veldwijk.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer