Webton wint opnieuw van Reflex

In de Topdivisie was het na een korte vakantie de beurt aan Webton om de nummer 2 op de ranglijst Reflex uit Kampen te ontvangen in de Hengelose Veldwijkhal. Reflex was duidelijk uit op revanche van de eerdere thuisnederlaag tegen Webton met 3-1. Dat bleek vooral direct in de eerste set, die de bezoekers dan ook met 24-26 naar zich toe trokken. En dit beeld zette zich door in de tweede set, waarin beide teams lang gelijk opgingen.
Uiteindelijk won de thuisploeg deze zenuwslopende set met 31-29, waarna de ban gebroken bleek was en met 25-22 en 25-19 de 3-1 thuiszege een feit werd. Door deze overwinning klom Webton naar een gedeelde 5e plaats op de ranglijst en daarmee lijkt de doelstelling voor dit seizoen gehaald: een plek in het linker rijtje.
Foto’s zijn van Jan van den Noort
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer